Левски - ЦСКА (Предварително по минути™)

Feb 22, 2019     zhelyo     5564
Неделя е ден за футболи. А какво по-хубаво от мач между Левски тире ЦСКА? Какво по-истинско от среща между отбори в различна фаза на дългова спирала, които въпреки безспорната си най-популярност у нас губят по сто и двайсе лева на секунда? Е това е мач!

'Начало - Васил Божков сяда в ложите, но насочва ушите си само надясно, където вече е господин, а не наляво, кадето е елемент от анатомията.

'10 - Любо Пенев вече е изплюл около 4 литра слюнка по тъч линията, страничният съдия се хлъзва и изкълчва крак. Незаслужено го наричат пияница.
'23 - Феновете на двата отбора вече започват да гледат мача, след като са качили, лайкнали и хейтнали всички снимки от хореографиите си, както и тези на противника, във фейсбук и инстаграм.

'35 - В защитата за Левски завърналият се Иво Тренчев съвсем не изглежда неиграл футбол от 43 години.

'44 - Георги Дерменджиев чак сега разбира, че Ники Михайлов не е синът на Ривалдо и разбира, че е грешка да го пусне нападател.

Почивка. Спас Русев пуска акции на Левски от хеликоптер, Васил Божков избягва умело всичките, Гриша Ганчев дава на Паслар да си бере.

'57 - Левски осъществява зрелищен трансфер, като привлича Мауридес в състава си срещу 4 милиона евро.
'65 - 1:0! Божинов вкарва нелеп гол, след което дава интервю, в което казва, че да вкара за Левски е като да вкара за Челси, само че за Левски.

'66 - ЦСКА освобождава Черниаускас по взаимно съгласие и на вратата на "червените" влиза юноша от набор 2012.

'75 - Али Соу ухапва Кали Тиам, съдията гони двамата, защото не знае кой кой е.

'84 - Кирил Десподов каца със совалката си, но на Българска армия и не му стига времето да обърне мача.

Край. Левски е възроден и стабилизиран. Лицензът е спасен.

Обръщалки?

Избери отговор!
Край