Коко Каменаров с първа революционна идея: БНТ да излъчи цял мач на фокус

Sep 12, 2017     Andy     5917
БНТ- Мина се не мина и месец, откакто беше назначен на поста шеф в БНТ, и тежкката артилерия на журналистическия бастион Коко Каменаров взриви операторската и режисьорска гилдия в институцията с гореща реформа.


По информация на неназовани наши източници на последната оперативка Коко е възложил на екипа от 389 души, излъчващи мачовете на националния отбор от ст. Васил Левски да не се заиграва със zoom-а, а да изкара пълни 90 минути, включае с продълженията, без да се размазва картината и без да се приближават неочаквани крайници на играчите или чимове по терена на всеки 10 секунди.
 

След последната епична победа с Швеция, само едно нещо помрачило празничното настроение на БНТ боса и то било писмо от футболната запалянковка Грьотхе от Грьонинген, на която малко и се завъртяла главата от честия zoom in и zoom out на българското предаване и помислила, че от много емоции е вдигнала кръвно.
 
Част от 389-членния екип на живото предаване обмислял протест и планирал да изкара цялото предаване с размазана картина, но това било прекалено сложно за организиране и в крайна сметка май желязната ръка на Коко ще даде първия си резултат още на мача с петлите на 7 октомври.


За целта манивелите на камерите на обществената по закон и държавна по призвание телевизия ще бъдат блокирани, за да не може zoom-ът да прекалява и някои кадри да приличат на Като лъвовете от едно време - предаването, причинило всички случаи на епилепсия у нас през последните декади.

Разбирате ли от футбол?

Избери отговор!
Край