Как се използва функцията "Създай залог"?

Apr 17, 2021     zhelyo     1769
Хазартната индустрия се развива с особено бързи темпове и конкуренцията между различните брандове често е свързана с непрестанно усъвършенстване и подобряване на платформите. Функционалностите, които се предлагат в повечето компании, надминават дори най-смелите очаквания на потребителите. Освен Bwin бонуси от NostraBet, австрийската компания предлага и редица други възможности на своите потребители. Опцията “Създай залог” в Bwin e именно такова нещо - сравнително нова, тя се оказва от особено голяма полза за играчите. Но нека видим как се използва и какви предимства дава.

 

Да създаваме залози!

 
Позната като “Bet Builder” в Европа, тази опция ви дава шанс вие сами да подберете няколко селекции (от минимум 2 до максимум 8) от едно събитие, на които да заложите. Така вместо да търсите различни събития, на които да залагате, коефициентите тук се начисляват автоматично и получавате по-голяма ставка на един фиш. Единствената особеност, която трябва да съобразите, е че в този случай, за да успее фишът ви, е нужно всички селекции, които сте избрали, да са печеливши. Подобна е ситуацията и в случай че една селекция се отмени - целият фиш се смята за отменен.

 

Създаването на залог се състои в няколко прости стъпки и за повечето потребители не представлява никакъв проблем дори когато го правят за първи път. За да се възползвате от тази възможност, не е необходимо да отговаряте на някакви изисквания. Когато изберете опцията “Създай залог”, достъпна на заглавната страница, вие ще можете да видите кои са събитията, които позволяват използването ѝ. Създаването на залог е възможно само за мачове, които все още не са стартирали. В раздела ще може да откриете и предложени от букмейкъра залози, на които ви препоръчваме да обърнете внимание.

 

Bwin безспорно се опитва да улесни своите потребители максимално, като едновременно с това им предлага различни възможности за потенциално по-големи печалби, което безспорно ги нарежда сред любимите хазартни оператори. Функцията “Създай залог” ви предоставя възможност да демонстрирате всичките си футболни познания и стратегическо мислене, така че не се колебайте да пробвате. Очаква се в близко бъдеще тази опция да е налична и за други спортове, така че повече потребители да могат да бъдат ангажирани от нея в своите любими спортове.
Край