Арсенал - Тотнъм (Предварително по минути™)

Nov 17, 2017     zhelyo     4830
Арсенал посреща Тотнъм в най-симпатичното дерби на английския футбол. Твърдение с неповече от десетина изключения. 

Ето какво ни очаква от битката на зеления емиратски тепих:

'Начало - Феновете на Арсенал са леко черногледи този сезон и скандират към съдията да свири край, защото резултатът ги урежда.
'11 - Червен картон! Деле Али е изгонен, защото колкото и талантлив футболист да е, винаги чувството, че искаш да му отпереш един през муцката надделява.

'19 - 1:0! Арън Рамзи вкарва и бавните хора в Интернет усещат, че е настъпил златният им миг да се пошегуват с това кой ли известен човек ще измре.

'25 - Изневиделица синдикатите излизат на протест и целия терен е пълен с усърдни, трудови и достойни хора, навлечени с лилави потници и лилави картонени шапки. Лондонските фенове панически се разбягват, мислейки си че са нахлули ултраси на Фиорентина.

'33 - Недоразумението е изгладено, след като на синдикатите са обещали ръст на заплатите с 0.3% от 2064 година, а на лондонските фенове ръководството на Английския футболен съюз е обещало въвеждането на задължителна квота за трети пол в отборите да се отложи с поне още 20 дена.

'40 - 2:0! Альоша Санчев вкарва и половината фенове на Арсенал се отправят на поклонение пред паметника му в Пловдив.
Почивка. Арсен Венгер стига до извод, че най-добрият заместник за Алексис Санчес ще е Тошко Неделев от Ботев.

'48 - Правителството отменя приватизацията и връща Арсенал в Казанлък, собственост на Военното министерство. Каракачанов гони в Сирия всички с неевропейски имена и номерът, че Йозил е немец не му минава.

'57 - Червен картон за Балерин! Съдията е заменен със служебен синдик, който че някакъв чобанин и твърди, че футболът е за маже, а не за балерини и се смее, щото стига да се отчита на Пеевски, всичко ще е наред.

'66 - 2:2! Хари Кейн изравнява Адебайор по голове в Дербито на Северен Лондон, вкарвайки два гола накуп.

'73 - Арсен Венгер влиза в поредния формат на Биг Брадър, за да пореве в ефир и хората да видят, че има и човешка страна.
'80 - Елена Йончева идва да снима филм за Уайнаяма, мислейки си че е нужник в дупка по границата и ще изложи Валери Симеонов пред 80% от народа.

'93 - 3:2! Или 2:3! Нали вече за всичко има друга гледна точка, алтернативно мнение, та резултатът е въпрос на чувства и ценностна система. 

Край. Резултатът така или иначе няма значение, защото след 12 минути някъде другаде ще почне нов мач.

За какво ритат па тия мач в съботния обяд?

Избери отговор!
Край