Apple взе ЦСКА, отборът ще продължи да струва прекалено скъпо без причина

Apr 2, 2015     zhelyo     9826
АМЕРИКА - ЦСКА се оказа с изненадващ нов собственик след развръзката на акционерния триъгълник Томов-Манджуков-Инджов. Червените вече са собственост на мултимилиардната компания Apple.


Американците са платили на всеки от акционерите по $100 млн., като лично шефът на компанията Тим Кук е обещал да обезпечи дълговете на ЦСКА, изпращайки допълнително на заемодателите по някой таблет, умен часовник или компютър, по-тънък от дамска превръзка преди ползване.


"Цял свят ни дава незаслужено големи суми за продуктите ни. А знаете, че ще раздам богатството си за благотворителност и какво по-добро начало от ЦСКА - там всеки чичак, облякъл се с анцуг, получава разписка за такава заплата, с която ще може да си купува iPad-и вместо чинии" - сподели Кук.
Очаква се от компанията да инвестират поне милиард в треньорски възнаграждения и за разтрогването на договори с футболисти от миманса на световния футбол.


Предвижда се Apple да тества своите технологии на Армията, като програмира Siri да разговаря с Димитър Пенев, но и да развие нови като приложението за футболни фенове iШеИграетеЛиБеЕй.


zhelyo

Какво ще се промени на Армията?

Избери отговор!
Край