Аякс Хамстердам - Манчестър Обединено (Предварително по минути™)

May 24, 2017     zhelyo     4753
Лигавата Европа е вълшебен турнир, в който ако няма български отбори, се вълнуваме предимно на финала. Тази година носител няма да е Севиля, което прави ситуацията доста трудно предвидима, но да опитаме.


'Начало - Мачът се играе в Шведия, като се изправят един от първите и един от последните отбори на Златан Ибрахимович. Нищо не е случайно в тоя живот.

'12 - 1:0! Аякс повежда с гол след една от онези атаки, които ще ни излъжат, че това е онзи Аякс от онези времена, когато на баба кренвиршите бяха непастьоризирани и се живееше по-добре.
'20 - Ангел Петричев е разочарован дълбоко от подвеждащото име на чешкия нападател на амстердамци Вацлав Черни.

'26 - Венци Стефанов залага 15 хиляди лева на корнери и картони, но под нос си мрънка, че на тия мачове много народ по трибуните и пред телевизора, та може и да не излезе толкова лесно.

'33 - 1:1! Уейн Руни ни напомня какъв беше, преди да го превърнат в една адски скъпа версия на Дани Кики от ЛокоПло.

Почивка. За Моуриньо това е най-великото полувреме в историята на Юнайтед, а сър Алекс приживе се върти вече в гроба.

'47 - Родителите на футболистите преслушват и преглеждат записите от съблекалните да не би треньорите да са ползвали цинизми и крясъци на почивката.
'55 - И смешка, изискваща малко познания по английски - Дели Blind обвинява за името си вратяря на Аякс Онана. Голям смях.

'69 - 1:2!  Хенрик Михтарски отбелязва гол, който ще остане в аналите на футболната история като един от головете, отбелязвани в официални мачове.

'76 - В игра влиза сина на Клуйверт, за да се почувстваме стари и да установим, че са минали 10 години, откак бай Патрик риташе по мачовете.

'81 - Малориньо се опитва да вкара на терена автобус с фанелката на Манчестър, но арбитрите бързо го разкриват и отпращат автобуса на трибуните.

'93 - 2:2! Бетран Траорев най-после си оправя кукуригото и шляпва така наложителния гол.
Вместо продължения на терена влиза Златан с по една купа за двата отбора, защото може да си го позволи.

За кое сте?

Избери отговор!
Край