Марк Зукърбърг ще играе себе си в следващия сезон на „Западен свят“

Feb 15, 2021     Radoslav Nedelchev     2538
ВКЛЮЧИ СЕ, МАРК - Лидерът на технологичния гигант Фейсбук ще се появи за първи път на малките екрани като актьор в хитовия сериал, който разказва за хора-роботи и хора-хора и проблемите, които възникват между тях. 

Режисьорът Джонатан Нолън, който досега живя в сянката на брат си, споделя, че не е слънчасал да взима програмист за актьор и че в следващия сезон ще търси по-истинското и автентичното усещане за роботско присъствие на екрана. 

"Виждал съм Марк на интервюта със Сената, този човек не мигна веднъж, косата ми се изправи, майната им на личните ми данни, тогава аз знаех, че съм открил следващата си голяма звезда.", коментира Нолън.
Ролята на Марк ще бъде VIP посетител на парка, който всъщност се оказва, че е началник на хостовете-роботи, но впоследствие се оказва човек, но се разбира, че последно е робот, но развръзката предстои. "Завъртяно е малко.", обясниха от сценарния екип. 

На въпроса как така ще участва в шоу, което проследява опасността от развитието на изкуствения интелект, чийто най-силен апологет е самият той, милиардерът отговори, че трябва да комуникираш с хората, с които си в разногласие, да участваш в техните проекти, дори, и в краен случай да купиш проклетия сериал, ако продължат да се инатят.

"Не се навих трудно, имах нужда да се откъсна малко от непосилното скролване на новини във фейса. Участието ми в телевизионно шоу е добър начин да заредя батериите." засмя се Зукърбърг и се включи в USB. ИЗКЛЮЧИ СЕ, МАРК.
 

Какво да правим с изкуствения интелект?

Избери отговор!
Край