Женски фенски на Не!Новините търсят правата си

Oct 23, 2009     zhelyo     1871
След оплакване от най-много един, а най-малко четирима фенове на Не!Новините, репортер(ка) от популярната (нямаща нищо общо с поп музиката) медия реши да чуе гласа на народа и да се опита да озапти недоволството им. Преди да преминем към истинската новина, обаче, нека всички да сключим палци на краката в знак на смиреност и съпричастност с измиращата популация на ливадния дърдавец. Благодаря!
Та, обратно на въпроса: в найлоновата торбичка за пазар на репортер(ка) на Н!Н се получи факс от фен на медията от женски пол (демек фенска), в който тя изразява искреното си възмущение от силната ориентираност, да не кажем пристрастност, на същия сайт към новини от областта на спорта. Но не просто спорта като цяло, а най-скоро (или се казваше най-вече?) – мъжкия спорт.
 

„На нас, жените с крехка психика и ангажираност към естетиката ни омръзна да четем за мустакатия селяк бай Ганьо Балкански, или както там вие го наричате във вашата медия – Батков. Жалкото плагиатстване от занимателните случки на Алеко Константинов, които вие така ловко прилагате в историите си не може да ни заблуди. До Чикаго или до Казан, това за нас е срам!”, изказаха се женските, извинете, фенските.

 

Екипът на Н!Н се засрами дълбоко и безвъзвратно и поради невъзможността за обратно виждане, пардон, връщане, от това състояние, си остана засрамен до края на дните си. Което не беше и чак толкова много, фактически... но за това друг път. В името на милионите си фенски, екипът взе мълниеносни мерки. Zhelyo беше изпратен веднагически да отразява състезание по синхронно плуване в град, избран на произволния принцип 4:4:2 (който след ловко маневриране се оказа Симитли) и където остана изумен от въздуховместителността на гръдния кош на купчина крехки девойки.

 
Случката се оказа крайно интригуваща за нашия репортер и по други причини, най-важната от които е, че в основната си част състезанието се състоеше от демонстрация на крака. Той се включи адекватно в ентусиазираното подсвиркване на  почти цялата публика (с изключение на няколко отривисти младежи в горния десен ъгъл на залата, които викаха към неизвестен извършител: „Благоевград за вас е пак Париж!”).
Tsomch замина да отразява световното първенство по фигурно пързаляне в Сибир. Завърна се Не!особено доволен, поради големия брой хомо сапиенси, пардон,  хомосексуалисти сред публиката, а и на терена (или беше ледената площадка?), които се пързаляха основно с г**з напред. В опит да поправи настроението му, редакторът го изпрати на европейското по художествена гимнастика, което вече си беше съвсем друга работа...
Футболът, фактически, остана замразен за около 24 часа, през които така или иначе не се случи нищо неочаквано, поради което и не съобщаваме за поредните загуби на Левски.Предполагаме, че фенските на Н!Н очакват с особено нетърпение подробните репортажи от споменатите спортни събития, придружени от снимков материал. Това, разбира се, няма да се случи.

 

Елена Зелена

Край