Задължително вероучение още от детската градина

Jul 31, 2011     zhelyo     1803
Дискусиите около това дали да бъде въведено задължително вероучение в училищата завърши с по-скоро изненадващ резултат. Управляващите бяха почти единодушни при приемането на нов закон, според който вероучението ще бъде задължително, но ще започва още от детската градина.

 

Според внеслите закона, това ще бъде значително по-добър вариант, ако държавата настоява да промива мозъците на подрастващите. Причината за това е, че децата вярват на всичко и колкото по-рано започне тяхната манипулация, толкова по-податливи на глупости ще бъдат те за вбъдеще.
 

„В детските градини всеки ден по един час ще бъдат палени свещи и целувани икони. Така децата от малките ще разберат, че има и по-гадни неща от дебелата леличка, която винаги им се кара като не искат да спят следобед“, коментира депутатът Вл. Куз. – известен с любовта си към най-малките.

 

В основните училища вероучението ще продължи, но ще бъде още по-интензивно. Там ще се чете Библията, Корана и въобще всякакви подобни книги на тема научна-фантастика.

 
Неподчиняващите се на новия режим ще бъдат разпъвани на кръст и хранени с брюкселско зеле и аспержи.
beasta

Това добре ли е?

Избери отговор!
Край