Учител по цигулка застреля Лейди Гага

Dec 16, 2010     zhelyo     2736
Преди повече от 30 години психично болен младеж шокира света като застреля Джон Ленън под претекст, че искал да стане известен. И сякаш историята се повтаря, защото света отново е шокиран, но този път приятно. 30-годишен учител по цигулка от Ню Йорк е застрелял Лейди Гага на последния концерт, който тя изнесе вчера вечерта.

 

Според очевидци до третата песен всичко било наред, докато не се чули пет последователни изстрела. От начало никой не разбрал какво е станало и защо певицата лежи в безпомощно състояние на сцената. Всички помислили, че това е част от безумната ѝ хореография. Едва в края на концерта се разбрало, че Гага е мъртва.
 

Различното в сравнение със случая с Ленън е, че привърженикът на Вивалди, е освидетелстван от 3-ма различни психиатри като човек в отлично психическо здраве. От американската полиция нямат намерения да арестуват цигуларя Бил Джобс, като дори предлагат той да бъде награден като служител на обществото, защото според тях е направил услуга на цялото човечество.

 

Да припомним, че Лейди Гага е едно от явленията на изтичащата година. Тя не само, че стана световноизвестна за броени дни със заекването си върху музикален фон, неоспоримата си липса на талант и вкус към облеклото, но и увреди завинаги цяло едно поколение.

 
Междувременно природозащитници от цял свят ликуват. Те се радват, че недоразумението, признато незнайно защо от мнозина за певица, повече няма да коли беззащитни животни, за да си прави рокли от месата им. Като цяло празнично настроение са наблюдава навсякъде по земното кълбо. От Австралия до Мексико, Китай, Индия, та дори и родната в България, в която още се спори дали Лейди Гага е стартирала кариерата си от Антибиотика или от група Пантерите.

 

Според запознати единственият тъгуващ за „звездата“ е някой си Алехандро, на когото Лейди Гага обещала да те-те-телефонира, но била прекалено за-за-заета. Световно признати учени също въздишат леко по загубата на Гага, защото били съвсем близо до истината за нейната полова принадлежност. Уви, това ще остане загадка.
beasta

Тъжно ли ви е?

Избери отговор!
Край