TV7 уволни и портиера си, решавал кръстословиците само на вестник „Труд”

Feb 25, 2013     zhelyo     6826
След като по-рано днес TV7 уволни една от най-възрастните си служителки, от медията съобщиха, че прекратяват договора и на портиера Ставри.

 

Той отдавна бил на мушката, защото имал доста прегрешения. Не се интересувал от протестите и тайно превключвал на „Диема”, за да гледа английски мачове. Освен това от много време насам демонстративно решавал кръстословиците само на вестник „Труд” и на висок глас обявявал, че те са най-интересни.
 

Според клюкарски издания за уволнението на Ставри имало и още една причина. Той си падал по отстранената тази сутрин негова колежка.

 

Изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков обяви още, че се обмисля и смяна на името на телевизията, за да се отърси тя от досегашния се период на незрялост. Най-вероятно каналът ще се казва TV8, за да се покаже, че има израстване. Някои репортерки предложили името да е TV6, за да се намекне, че журналистите там са отличници, но Бареков мъдро ги спрял, защото числото 6 се асоциира с Шесто управление на ДС.

 
„В числото 8 има една много приятна симетрия. Има пълнота, обем. Най-вероятно това ще е новото име, отразяващо следващия етап в развитието на медията”, обясни Николай Бареков.

 

Vasko Bog

Вярвате ли, че това е истинската причина за уволнението?

Избери отговор!
Край