Сензация! Бойко Борисов е Banksy!

Mar 9, 2016     zhelyo     11815
БАНКЯ, БРИСТОЛ - Изненадващо разкритие направи премиерът Борисов, признавайки пред световната общественост, че именно той е мистичният провокативен гений, стоящ зад псевдонима Банкси.


Художникът на графити, осмиващи порядките и извращенията на човечеството, провокиращи властите в различни страни по света да обявят за вандализъм ярката проява на модерното улично изкуство, е самият Бойко Борисов, за когото отдавна се знае, че рисуването е само едно от хобитата му.


"Псевдонимът Банкси идва от СиБанк, дето беше на мойта тогавашна дама на сърцето Цветелина Бориславова" - обясни Борисов, за да докаже, че той е творецът.
Запитан защо е тръгнал от Англия, Борисов обяви, че в България мат'риалът е лош и нелеп, тук само посредствеността е впечатляваща за масите и е нямало да бъде разбран, докато на Острова той е можел да стигне с посланията си до повече умове и сърца от цял свят.


Същевременно стана ясно, че Банкси Борисов е автор на надписите за Алпийска фирма Дъглас, чрез които още през 90-те е обявил скептицизма си за посоката, избрана от Турция.


zhelyo

Какъв графит да направи Банкси на Парламента?

Избери отговор!
Край