Русофили поискаха учениците да се тестват не с PISA, а с PISDA

Dec 6, 2023     zhelyo     4177
ТУК НЕ Е НЕ Е МОСКВА - В отговор на последните резултати от изследването PISA, което показва спад в уменията на българските ученици, горди русофили предложиха иновативен подход към образователната система. Според тях е добре, че децата не могат да четат и разбират, защото това е естествен имунитет срещу ЛГБТ пропагандата.

Те настояват учениците да бъдат оценявани не чрез соросоидния тест PISA, а чрез създадения от тях алтернативен тест PISDA – „Програма за Интернационална Славянска Дружба и Ахматсила“.

"Нарочно западът иска да втълпи с тая PISA, че учениците в България са кретени и слабоумни като родителите си. А това не е така, техните родители и баби и дядовци за завършили петото по сила образование в света и са едни от първенците на Съветския съюз" - споделя Юрий Цоков, русофил.
PISDA, според създателите му, се фокусира върху "истински важните умения" като гледане на отварящи мирогледа клипчета с неясен автор, разбиране на исторически събития в полза на руската версия за тях и решаване на математически задачи, свързани с икономическата мощ на Русия. Особено внимание се обръща на "уменията за издръжливост на информационни войни и устояване на джендърпропагандата онлайн".

Децата също така ще бъдат учени на славянство и ще бъдат пращани на летни лагери в бастионите на славянското православие ЧВК Вагнер и легиона на Кадиров-младши.

Какво целят с PISA?

Избери отговор!
Край