Родители на ученици метнаха децата си в ясли и детски градини, избягаха

Jan 4, 2021     zhelyo     22258
ПРИЗОРИ - Нямащи търпение след повече от месец да се отърват от децата си родители метнаха потомството си в дворовете на градините и яслите.

Още в най-малките часове на първия работен ден за годината, както и първия ден с работещи образователни заведения за най-малките след 27.11 безсимптомните носители на душички бяха пуснати с по една раничка с гащи и резервни дрехи от отчаяни от безсъние и стрес хора.

"Най-после ще мога да свърша малко работа" - заяви жена с кървясал поглед и подути вени на слепоочията си, която по-късно откри, че е била съкратена още по Никулден.
Някакъв татко пък рухна веднага след ъгъла на детската градина и просто заспа, сънувайки блажено тишина въпреки четирите автомобила на други родители, паркирали върху него.

Предвидливо персоналът в детските градини бе приготвил необходимите дози упояващи ума и тялото инфантилни детски песнички, с които децата се държат на приемливо дрогирано ниво до следобяд - тайната, заради която работещите там успяват да оцелеят ментално, заобиколени от милиарди ангелчета.

Е кво толко?

Избери отговор!
Край