Разрешават пушенето и алкохола след 4-и клас

May 30, 2013     zhelyo     11918
Новият здравен министър Таня Андреева, която обясни желанието си да либерализира цигарения живот у нас, поясни, че скоро ще разреши пушенето за завършилите начално училище, а също така и консумацията на алкохол.

 

"И без това те си пият и пушат. По-добре е да е разрешено, а като извикат линейка да ги реанимира, да имат право да я пребият, защото и без това го правят" - обяви д-р Андреева, окрилена от новия си пост.
 

Новият здравен министър обяви още планове за повишаване на пърженото в столовете в детски градини, училища и университети, защото и без това младите са дебели. Тя сподели още и намеренията си за кампания, целяща да обясни на най-малките колко безполезно е да си мият ръцете, защото така или иначе все някога и някак ще умрат.

 

"Чувствам се като истински либертарианец! Със спортния министър проф. Георгиева-Бенчева пък обмисляме вариант да позволим употребата на всички видове допинг в спорта, за да видим до какви висоти ще стигнат нашите спортист, преди да се пръснат сърцата им" - ентусиазирана бе Андреева.

 
Тя завърши изказванията си с пожелание след наколко години всички да се лекуваме от лъчението на АЕЦ "Белене" и да се види кои от нас ще станат безсмъртни и кои само ще получат по някоя суперсила или допълнителен крайник.

 

zhelyo

Вие пушихте ли в училище?

Избери отговор!
Край