Помагало учи подрастващите да са задръстени, тесногръди и нелепи: Родителите - доволни

Oct 9, 2013     zhelyo     5113
Ново помагало за ученици от 5-и до 8-и клас ще указва на подрастващите как да бъдат задръстени, озлобени и тесногръди. Новината зарадва родители в цялата страна.


В учебника от 240 страници са представени уроци в кратък и смилаем начин за това как подрастващите да бъдат примитивни, като се отдадат на първичните реакции на умовете си, без да влагат особена мисъл.


"Чудесно ще е децата да не се интересуват от социалното многообразие, а да излязат от училище с унифицирани виждания за живота, вселената и всичко останало. Всъщност, да го духа вселената, няма нужда да учат за нея, щото са нищожни нейни части" - категорични са родителите.
Помагалото освен уроци, ще предлага и упражнения, като учениците ще влизат в ролите на нацист, сприхав възрастен човек, обикновен вагабонтин и произволна леля, натягаща се на лексиката на националистическата партия, в която членува.


Все още не е ясно в какви часове ще се използва помагалото, като се обсъжда вариант за създаване на нов задължителен предмет, но по-вероятно е учебникът да се ползва през всички останали часове, за да се наложи тесногръдото поведение като стандарт.


zhelyo
 

Трябва ли децата да бъдат направлявани в това как да бъдат задници?

Избери отговор!
Край