Китайски учени създадоха смислена домашна котка

Apr 19, 2021     zhelyo     6419
ШАНХАЙ - Изобретатели направиха нещо, което ще ядоса хората, които все още имат енергия да се връзват на всичко в интернет.

Използвайки последните върхове в генното инженерство учените от Шанхайския институт за оправяне на щетите на Вуханската лаборатория обявиха, че са създали котка "с 93% по-смислена от досегашните".

Новата котка можела да носи неща, да си играе умно, а не като обладана от зъл демон, и да не буди стопаните си нощем без причина.
Очаква се подобреният модел четириног домашен любимец да се продава на цена от 1999 юана от алиекспрес, веднага щом се осигури по-бърз транспорт от едномесечена клизма през Суецкия канал в напечен корабен контейнер, защото Шрьодингер не делял котките на смислени и безсмислени, а на живи и не.

"Ама аз точно това харесвах. Едно безполезно същество, на което да се радвам в тази гигантска безсмислена Вселена" - заобяснява се някакъв човек, снимащ по три пъти на ден котката си с надеждата да покаже колко е склонен да се обвърже и да си намери по убедителен начин читава интимна половинка.

Какъв е смисълът от котките?

Избери отговор!
Край