Фистинг диетата стана хит сред любителите на алтернативното хранене

Apr 26, 2024     zhelyo     1906
ДИЕТА - В света на диетите и отслабването винаги има място за новаторство, но последната мода най-после адресира зависимостта на режимлиите от примамката на вкусовите им рецептори.

Новата тенденция, която набира скорост сред ентусиастите на алтернативното хранене, е т.нар. "Фистинг диета", която обещава загуба на тегло чрез прием на храна през алтернативни на устата пътища.

Фистинг диетата се базира на идеята, че употребата на храна чрез набутването ѝ в обичайната финална точка на храносмилането може да намали калорийния прием и по този начин да спомогне за отслабване. Привържениците на тази диета твърдят, че усещането за ситост не е необходимо поради неудобство, но от друга страна всеки може да консумира каквато и колкото храна може да си напъха.
"Тази диета е проста за спазване и има само едно единствено правило - устата е само за говорене" - споделя откривателят на диетата Оскар Фисториус.

Много от разнообразните диети имат спорни резултати, но специалистите в областта са убедени, че тази ще остане в аналите на историята.

Какво е фистинг?

Избери отговор!
Край