Facebook ще позволи да криптирате посредствеността си

Jun 4, 2015     zhelyo     4811
НА ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРАРА, КАК КЪДЕ - Facebook обяви, че започва поетапното добавяне на възможност за криптиране на посредствеността, която струи от потребителите в социалната мрежа. Новата функция ще се активира по подразбиране, но всеки ще може да я изключи, ако все пак умее от малко да се ориентира в настройките.


Криптирането ще разреши да се добавят OpenPGP ключове за криптиране към профилите, които да трансформират посредствеността в нещо, което още повече не става за четене. Така приятелите на посредствените хора, водени от естествения си оптимизъм, ще смятат, че става дума за хитри, но неподходящи за масова аудитория шеги или пък работна комуникация. 


Само притежателите на пълния ключ ще могат да декриптират посредствеността, като от Facebook препоръчват ключът да се разпраща само на еквиваленти по семплост и посредственост приятели.
По този начин потресаващо бездарните, скучни и безинтересни хора ще могат да скрият тези си качества, а ако имаме късмет след няколко месеца дори ще сме забравили за тяхното споделяне на стари линкове, абсурдна приповдигнатост или втръсващо повтаряне на мъдрости в духа на рускоговоряща сексоложка, обединяваща огромен дял от посредствените хора в социалната мрежа.


zhelyo

Какво бихте криптирали?

Избери отговор!
Край