Ново: Със специален алгоритъм Facebook ще решава с кого да сте гадже

Feb 27, 2014     zhelyo     5848
Специален алгоритъм, следящ поведението ви в социалната мрежа, ще определя с кого да сте гадже или съпруг и няма да търпи никакви възражения.


"Facebook цели да редефинира сайтовете за запознанства. Следейки поведението на милиарди потребители по цял свят, ние имаме най-голямата база данни и ще намерим не просто най-близкия до вас човек, а перфектният" - споделят от централата на голямата компания.


Социалната мрежа ще задължава потребителите да зарежат всички настоящи връзки и копнежи за бъдещи такива, за да изпълнят волята на алгоритъма и така да се породи едно по-съвършено общество.
"Ма не ме интересува, че не ти харесва как изглежда! И ти си харесал "аз обичам да гушкам котки", и тя. И ти си споделил линка от 9gag за Дядо Добри, и тя. И ти си лягаш средно в 1:34 след полунощ, и тя. Значи вече сте гадже" - отговори алгоритъма на първата си създадена двойка.


Плановете на Facebook са да взима и ДНК проби, с които да гарантира и по-здраво поколение. От компанията отрекоха планове да създават генетично-модифицирани роби, с които един ден да завладеят света.


zhelyo

Радвате ли се?

Избери отговор!
Край