Човек снима концерт на телефона си, за да си го гледа вкъщи на спокойствие

Sep 15, 2023     zhelyo     4365
ПРЕД ВАС - Зрител на концерт прекара 74 минути с вдигнати ръце, държащи телефон, по време на поредното музикално събитие на открито, което пропуснахте, защото утре ставате рано.

"Снимам го на видео, за да го споделя с приятели, които не могат да дойдат. А и да си го гледам на тишина и спокойствие в нас, имам страхотен звук от колонките на лаптопа" - споделя меломанът.

За да се увери, че всичко важно е влязло в кадър, батерията на телефона не е умряла и не е натиснал снимка, вместо видео, мъжът е прекарал 81% от времето на концертва в гледане на дисплея си.
"Екранът на смартфона ми е OLED, 1200 nit-а яркост, черното е черно, а камерата ми позволява да зумна до 3 пъти, преди да го омаже. Верно, вечерните кадри не са топ и има зърнисти ситуации, но получих 3 сърца на сторитата си, значи става" - споделя героят на вече втръсналия ви сюжет.

Негов приятел, който се е направил на зает и не е дошъл, пък признава, че му е било по-приятно да слуша песните в интернет, без да го хапят комари и да дава по 6 лева за бира.

 

Какво друго снимате?

Избери отговор!
Край