Българско изобретение почти се оказа оригинално

Apr 12, 2012     zhelyo     1651
Инженер от Сливен, който разбира от всичко и има мнение по всички въпроси, беше показан по телевизията заради измисленото от него изобретение, което почти се оказало оригинално.

 

38-годишният Станой, който прекарва по-голямата част от живота си в опит да измисли наново идеята за вода, която да не бъде студена, представи пред медиите уред, силно приличащ на закачалка. Единствената разлика се състой в това, че новата закачалка заема по-малко място, понеже е наполовина на истинската.
 

“На нея можете да си закачвате разни неща, за да не ги слагате по земята да ги ядат хлебарките”, промълви инженерът докато небрежно гледаше в земята и се усмихваше зад огромните си като детски аквариум очила.

 

От показаното не става ясно с какво новата закачалка е по-добра от предишните, тъй като изобретението е нефункционално, скъпо е за производство и дори не изглежда добре.

 
Авторът Станой обяви, че според него откритието е гениално и се надява да го забележат от БАН, където би се реализирал добре сред свои идейни съмишленици.

 

beasta

Колко е почти в цифри?

Избери отговор!
Край