Българин откри топлата вода

Oct 21, 2021     Дон Асенчо     3674
У ТЯХ СИ - Иван Гюрукув от София бе забелязан да тича гол из улиците на Дружба, крещейки "Еврика" рано сутринта вчера/ Причината - невероятно откритие.

НеНовините среща конкуренция в жанра с интервюта на успели българи, затова побързахме да изпратим наш репортер за интервю с Гюруков.

Здравейте, г-н Гюруков. Невероятно откриите - топла вода! Това би позволило на хората да се къпят, да мият чинии, и какво ли още не! Как се стигна до научния пробив?
Години наред мивката ни е била с две кранчета. Винаги съм си мислил, че второто е добавено за симетрия, за естетика. Но тази сутрин, докато си миех зъбите, от скука врътнах второто кранче. Не можете да повярвате колко се учудих, когато от крана потече топла вода!

Удивително. Имаше ли някакви признаци, че това е възможно?

Знаете ли, от години получавам сметка за топла вода. Но винаги съм си мислил, че това е поредната услуга, за която държавата събира пари, без да предостави нищо. Не съм и предполагал, че наистина има топла вода!

Според вас има ли възможност да спечелите от откритието си?

Още тази сутрин получих одобрение за патента си от българското патентно бюро. Служителката там беше потресена. Каза, че не е имала топла вода от години.
Какви са плановете ви от тук нататък?

Ще продам лиценза за топла вода в други държави. Пуснах патент в САЩ. Но не смятам да спирам с откритията. Колата ми не е в движение от двадесет години. Мисля, че имам пробив там. Тухлите, върху които е поставена, не са добри за движение. Имам идея за по-добър метод за придвижване по асфалт, но няма да го разкривам все още!

Пожелаваме ви успех! Какво ще предадете на нашите читатели?

Никога не се отказвайте от мечтите си. До скоро се къпахме само със студена вода. В съвсем близко бъдеще ще имаме автомобили, които се движат. Какво ли ни чака по-натам? Може би пътища без дупки, или добре направени тротоари, които не ни заливат със вода? Работещо здравеопазване и съдебна система? Да, звучи невъзможно, но ако всички се постараем, може да сме първата държава, която открива подобни неща.

Имате ли топла вода?

Избери отговор!
Край