Беър Грилс се опита да оцелее на Графа, бе зазидан три дни в пластмасов улук

Feb 22, 2019     zhelyo     22058
КАНАЛ ОТКРИТИЕ - Световноизвестният оцелявач в доста контролирани и режисирани условия, който обича да си пие урината и да спи в трупове на камили, Беър Грилс е оцелявал наскоро и на друга локация у нас.

След като нашумя случаят, в който той и приятелят му са яли жаба и са се къпали в Рилско езеро, стана ясно, че телевизионните водещи са покорили друга крайност на българските екстремални условия и са оцелявали на новоремонтиращия се столичен бул. Граф Игнатиев.

Двамата този път не са глобявани за нарушаване на законите в природен парк, но кармата знае своето и Мечка Скара и дружката му са прекарали 3 дни зазидани в пластмасов улук.
"Ми тука пак промениха проект и докато оправяхме, се оказа, че некакви джендъри са се били подслонили там. Избушихме го и ги извадихме де, то не е по-грозно така избушено, отколкото си беше" - споделя работник от Джи Пи Груп, пожелал анонимност, огънче и да не му снимаме цепката на задника, докато джаста-праста слага павета със съмнително качество върху недобре направен дренаж.

Грилс и този другият са нощували във фуги на павета, ловили са плъх под дървени пелети, ползвани за временен мост и дори са се хранили два дни с пържени гумени подложки за релси, хвърляни им от работниците, оцеляващи при сходни условия.

Предаването няма да се излъчи по Discovery обаче, тъй като Домусчиев, Лукойл, Божков и там който още се сетите, купили телевизията и забранили да се маскари България, защото са патриоти.

Какъв е тоя Беър Грилс?

Избери отговор!
Край