Чавдар Николов нарисувал Мохамед като ром, търсещ €30 от Борисов, задето му приписал фирми

Oct 28, 2016     zhelyo     10988
КАРИКАТУРАЛИЙКС - Часове, след като тази карикатура на Чавдар Николов бе напът да взриви стабилния етнически модел в България и едва половин година след скандалния опит за преврат от карикатуриста, осмял Бойко Борисов в ефира на Нова, стана ясно съдържанието на поредната зловеща рисунка на терориста.


В новата си творба Чавдар Николов целял да приключи съществуването на света във вида, който го познаваме и да отприщи Трета Световна война.


Творецът създал сюжет, в който пророкът Мохамед е нарисуван като опърпан представител на ромския етнос, искащ 30 евро от премиера Бойко Борисов.
Мохамед казва на Борисов в комиксово балонче: "Буда, Алах каза да си ми платиш, задето записàфте на мое име Булгартабак и БТК." 


Борисов е нарисуван с анцуг, пакет семки и трибагреник и отвръща с репликата: "Немам сега в мене, айде остави ме, че бързам да стигна за концерта на Слави, отивай си в Харманли!"


Не!Новините стигнаха до карикатурата, но няма да я публикуват, защото обижда религиозни, етнически, анцугни, бизнес и всевъзможни интереси и изобщо не е смешна, а извезана от пошлост, простащина и светлосенките даже му бягат.


zhelyo


 

Защо Чавдар ги рисува такива едни?

Избери отговор!
Край