Седмичен не!хороскоп: 23.10 - 29.10

Oct 23, 2017     beasta     5038
Астрологията е сериозна наука и следва да се отнасяте с уважение към нея, за да не ви сполети нещо лошо - като това да се събуете на някое събиране с приятели и само на вас да са ви скъсани чорапите.

Овен - Кандидатствате за прием в клетка в приют за кучета, понеже изглежда, че на тях им дават по-често и по-хубава храна от боклуците, които вие ядете всеки ден.

Телец - Печелите няколко милиона държавна субсидия за свръх иновативната си идея да се направи уред, който да улеснява печенето на по няколко чушки за зимнина и ще може да се използва на терасата.
Близнаци - Мислите, че точно сега, когато все повече нашенци се връщат в България от чужбина, трябва вие да заминете, защото сте сприхави и по-добре да сте си сами навън.

Рак - Пак ви съобщават, че сте избързали с няколко дни с маскирането си за Хелоуин, което ви навява на мисълта, че не бива да излизате навън без грим.

Лъв - След миналата седмица вече сте по-благосклонни към хората, носещи шалове и шапки на закрито, защото вече ви е ясно, че очевидно страдат от синузит.

Дева - Поръчвате си по-евтин смартфон от китайски онлайн магазин, след месец телефонът пристига, като гаранцията му е малко китайче, което ще ремонтира на място, ако нещо се развали.

Везни -  Страстта ви към пържените картофи ви отвежда логично на най-подходящото място за вас - готвач бърза кухня в МакДоналдс.
Скорпион - Обещавате на мъжа си, че няма да му изневерявате повече от 10 пъти годишно, ако ви вземе за законна жена, иначе може и по 50-на.

Стрелец - Считате, че фирмата е стабилна и най-накрая сте си намерили мястото, след като тиймбилдинга ви премина без да ви уволнят, въпреки срамното ви пиянство.

Козирог - Не предавате принципите си и организирате ергенско парти, което както всичките ви партита до сега, е повече ергенско, отколкото парти.

Водолей - В такъв етап от живота ви се намирате, че предпочитате да нямате каляска, а тиквата да си е тиква и да я сготвите с мляко и мед.

Риби - Радвате се, че с годините така и не пораснахте и другата седмица заради ниския ви ръст ще можете да събирате лакомства с децата на Хелоуин.

Като каква зодия бихте се маскирали?

Избери отговор!
Край