Седмичен не!хороскоп: 2202 - 2802

Feb 22, 2021     beasta     3573
Овен - Признавате си, че февруари ви е любимият месец. Не за друго, а защото е ултра къс, също като вас.

  Телец - Ваксинирате се с всички възможни ваксини едновременно, за да видите дали случайно няма пък да развиете някоя готина мутация, като в X-Мен.

  Близнаци - Готови сте да се откажете от българското си гражданство, но само ако ви предложат по-хубаво в замяна, което да не ви обременява с толкова предразсъдъци.
  Рак - Съседите под вас ще се оплакват от постоянни земетресения от поне 6-7 по Рихтер, без да знаят, че всъщност това сте вие, учейки се да танцувате хоро.

  Лъв - Започвате да приготвяте баница, но още като счупите яйцата,  се отплесвате с един бърз омлет със сирене.

  Дева - Нареждате се на опашка, без да знаете за какво е, а когато разбирате, че е ваш ред и е за ваксина, молите да ви я опаковат за вкъщи, защото бързате.

  Везни - Притеснени от това, че може да спрат Zamunda, започвате да теглите торенти хаотично с надеждата, че ще имате достатъчно филми, преди да се наложи да си търсите друг торент тракер.

  Скорпион - Слагате си ботокс в устните и то не, за да изглеждате по-добре, а за да може да не ви пада цигарата от устата толкова често.
  Стрелец - Вадите последната зелка от бидона с кисело зеле и пускате сълза, но остава мистерия дали защото ви е тъжно или просто ви люти от киселото.

  Козирог - Чудите се защо още не ви е пристигнала заплатата за миналия месец, но не ви хрумва да проверите дали още се водите на работа във фирмата.

  Водолей - Купувате си влагоабсорбатор, който ви помага да се справите с влагата, но пък ви проваля и без друго залязващия сексуален живот.


Риби - Подобрявате световния рекорд по измореност и заспивате седнали на тоалетната, което е адски удобно за случаите, в които сънувате, че пикаете и ви се случва наистина.

Каква зодия са ваксините?

Избери отговор!
Край