Седмичен не!хороскоп: 16.05 - 22.05

May 16, 2022     beasta     2337
Овен - Оплаквате се от Евровизия, защото уж не го гледате, но това не пречи да прекарате няколко часа в интернет спорове как всичко е политизирано и нагласено.

  Телец - Ще ви се правителството вместо газ, да договори по-евтина бира от Германия, щото лятото идва, а това е стока от жизнено значение.

  Близнаци - Вече сте на възраст, заради която не си спомняте, че и вие сте брояли до 12 през прозорците на автомобили, от които бичи чалга.
  Рак - Толкова си мечтаете да не трябва да се връщате в офиса скоро, че дори няма да се разочаровате, когато обявят, че сте съкратени.

  Лъв - Въобразявате си, че ако си наложите супер строг режим, ще има шанс да изглеждате прилично на морето.

  Дева - За първи път, откакто започна пандемията, ще отидете на нощно заведение и рязко ще ви се прииска да дойде нова, по-отрезвяваща ни болест.

  Везни - Давате една торба пари за леки обувки, с които сякаш сте боси, без да се сетите, че можеше просто да вземете на прадядо си галошите.

  Скорпион - Получавате мистериозно съобщение, че някой ви обича и не може без вас, но се оказва грешен номер.
  Стрелец - Обмисляте бустерна доза, но не сте сигурни дали организмът ви няма да я отхвърли след толкова алкохол и цигари.

  Козирог - Усещате кризата на средната възраст, но понеже нямате пари за бърза спортна кола, си купувате най-бързото, което можете да си позволите, а именно - щраус.

  Водолей - Канят ви на рожден ден с уговорката, че не е необходимо да носите подаръци, но вие не отивате, защото сте сигурни, че после ще ви се разсърдят, като не занесете нещо.


Риби - Нямате представа защо всички на детската площадка ви мразят, но допускате, че е защото детето ви е класирано за детска градина.

Как се работи на пълен работен режим?

Избери отговор!
Край