Седмичен не!хороскоп: 14.02 - 20.02

Feb 14, 2022     beasta     3707
Овен - Давате на Кирил Петков списък с хора, които не харесвате, с молба, ако може да ги направи да изчезнат.

  Телец - Гуинет Полтроу ви пише съобщение дали е вярно, че на български името ѝ звучи като изискана рецепта за свинско със зеленчуци.

  Близнаци - Радвате се, че на времето не продадохте червената си Лада, за да заминете към Канада, защото сега щяхте да си отвисите в блокираните от камиони пътища.
  Рак - Вдъхновени от приказката за Червената шапчица, изяждате баба реститука, за да й вземете апетитния имот в центъра на София.

  Лъв - Каните вирусолози от Ухан да посетят детската градина на детето ви, където според вас, вирусите са много по-заразни и страшни.

  Дева - Споделяте мнение, че биатлонистите на Олимпийските игри са всъщност провалени ловци, които ползват ски, защото нямат пари за бензин на моторни шейни.

  Везни - Пишете на Владислав Горанов, че спешно ви трябва луксозна кола с пренабити номера, ако може - да ви услужи за уикенда.

  Скорпион - Предлагате ако Русия ни спре доставките на газ, да използваме негативната енергия, която изпитваме едни към други, за да се топлим.
  Стрелец - За деня на влюбените поднасяте на половинката ви документи за развод, защото сте влюбени и нямате време за губене.

  Козирог - Давате си сметка, че като бяхте малки обожавахте ”Ти-ри-ри-там”, без въобще да си давате сметка за какво става въпрос.

  Водолей - Никога не сте разбирали хората, които качват сторита, докато шофират, вместо да го правят, докато се самоубиват по по-хуманен за околните начин.


Риби - Обяснявате на всички, че ще празнувате Св. Валентин сами, защото от край време сте влюбени само в себе си.

Каква зодия сте днес - Трифон Зарезан, Свети Валентин или Гарфийлд?

Избери отговор!
Край