Седмичен не!хороскоп: 11.11 - 17.11

Nov 11, 2019     beasta     5021
Овен - Започвате да си записвате цените на различни стоки, за да се покажете като големи умници, когато дойде Черния петък и вие разкриете, че реално няма намаления.

  Телец - Не си признавате, че сте сложили кисело зеле в мазето и то не защото ви е срам, а защото ви е страх, че ще ви искат постоянно от него и няма да остане много за вас.

  Близнаци - Ваша позната ви съобщава, че смята да се яви на конкурс за Мис Плеймейт, но вие ще я разубедите, че е по-добре да си стане обикновена компаньонка.
  Рак - Срещате Наоми Кембъл на улицата, но не можете да я познаете, защото ще ви прилича на жената, дето събира парите за шезлонгите на плажа.

  Лъв - Получавате шифрограма и падате на колене, защото ви се доревава, че е дошло уволнение баш преди Коледа.

  Дева - Заплашват ви, че ако донесете бездомно животно вкъщи, бездомните ще се увеличат с още един след като и вашата особа ще се присъедини към тях.

  Везни - Предлагате на непознати жени в инстаграм да им направите професионална фотосесия и ако може да ги ашладисате.

  Скорпион - Давате сума пари за авокадо, с което се надявате да станете безсмъртни, щото иначе няма да има какво да ядете следващите седмици и ще умрете от глад.
  Стрелец - Говорите зад гърба на всичките си колеги, създавайки трайни интриги между тях и надявайки се, че ще се изпопребият един друг и накрая ще останете само вие.

  Козирог - За първи път ще направите добро впечатление на непозната жена и то заради това, че ще си гледате работата, а няма да я заговаряте и сваляте.

  Водолей - Есента дойде отдавна и е на път да си отиде за разлика от вашата проклетост, която е тук, за да  си остане завинаги.


Риби - Пробивате дупка във времевия континиум, след като доказвате, че е напълно възможно всеки един ден да е абсолютно еднакъв като предишния и по този начин времето да спре.

Какво да ви питаме?

Избери отговор!
Край