Седмичен не!хороскоп: 08.01 - 14.01

Jan 8, 2018     beasta     4878
Ако тази година киселото ви зеле въобще не е кисело, можете да го занесете в някоя държавна администрация, там ще прихване от колежките си и ще се вкисне за броени секунди. Ето ви бъдеще:

Овен - Вдъхновени от сериалите на мафиотска тематика се чудите какъв ли би бил животът ви, ако бяхте наркотрафикант, истината е, че понеже сте смотани, щяха да са ви застреляли отдавна.

Телец - Дарявате си стария  хладилник за европредседателството, понеже знаете, че покрай ремонтите за 4 милиарда лева в НДК не са им останали пари за други дребни удобства.
Близнаци - Тръгвате на фитнес чак от тази седмица, за да не ви заклеймят като един от онези дразнещи хора, които са твърдо решени да се променят още от началото на новата година.

Рак - Ако бяхте по-предприемчиви, щяхте да стартирате бизнес с продаване на противогази срещу мръсния въздух в София, вместо това обаче вие предпочитате хората да се издушат и така да имате повече места за паркиране.

Лъв - Надявате се, че ако един ден изчезнете и ви обявят за издирване, ще ви намерят с приложението Find My iPhone, защото ако трябва да се разчита на властите, най-вероятно ще ви намерят в началото на следващия век.

Дева - Правите си експеримент с това какво би станало, ако цяла седмица не ядете храна, резултатът е страхотен, но са ще са нужни още около 57 седмици, за да придобиете нормален вид.

Везни - По стара българска традиция харчите паричката, която ви се падна от питката, за да си купите лотариен билет и да станете мултимилионери с едно изтъркване.
Скорпион - С изненада разбирате, че Шушана е популярна в момента песен, а не както си мислехте евфемизъм за женски полов орган.

Стрелец - Малко ви е яд, че си купихте шейна с 11 кучета, а навън е 20 градуса и няма изглед за сняг.

Козирог - Докато упражнявате пеенето си под душа, съседите ви не спират да си пожелават да се подхлъзнете лекичко и това музикално извращение да спре.

Водолей - Мислите си, че вече е съвсем в реда на нещата да изядете сурвачката от Нова година.

Риби - Не се страхувате от първата си студентска сесия, понеже сте се возили с БДЖ през зимата и знаете, че в живота има и по-страшни и неприятни неща от нея.

Добър ли е хороскопът на европредседателството?

Избери отговор!
Край