Седмичен не!хороскоп: 06.06 - 12.06

Jun 6, 2022     beasta     2502
Овен - Малко ви е срам, че въобще знаете кой е Киро Брейка, но не чак пък толкова, че да не го обсъждате понякога с приятели.

  Телец - Нямате нужда от скок с бънжди или нещо подобно, за да си повишите адреналина, за вас е достатъчно просто да излезете навън, когато сте с разстройство.

  Близнаци - Подаряват ви дреха на Филип Плейн, но вие не се разочаровате веднага, защото старите ви парцали вече са изхабени, а все с нещо трябва да се бърше кондензът край певеце дограмата през зимата.
  Рак - Купувате си кростренажор с шума от който подлудявате целия блок и във вашия случай може да се наложи да го превърнете в закачалка за дрехи още по-рано от обикновеното. 

  Лъв - Ще ви се да заведете децата на басейн през уикенда, но с тези цени на билетите, май ще е по-добре да сипете до горе бензин и да ги закарате при баба им.

  Дева - Спомняте си, че на един стар компютър имате някакви биткойни, но майка ви ви известява, че много отдавна го е изхвърлила на боклука.

  Везни - Вече не се срамувате да си взимате бански от 2 части, защото си давате сметка, че когато имате тялото на бебе кит, е все тая дали ще се опитвате да скривате разни части от него.

  Скорпион - Ще ви се да участвате в предаването Смени жената, но ако може след края на седмицата да не ви връщат съпругата.
  Стрелец - Чудите се дали е късно, за да се научите да готвите, но като гледате как и без друго вече си имате мъж, май няма смисъл да си го причинявате.

 

Козирог - От толкова време не сте ходили на дискотеки, че не знаете дали нещо не са променили в тях и дали още се пуска музика, или и те са станали като MTV - пълни с бременни тийнейджърки. 

  Водолей - Ще се опитате да обясните на баба си какво е да направиш стори за Инстаграм, а тя ще цъка с език и ще се чуди дали няма да е по-добре да ви удари рязко с мотиката.


Риби - Започвате да се интересувате от инвестиции, като средство за борба с инфлацията, но разбирате, че за да инвестирате, е хубаво преди това да имате поне някакви пари.

Усещате ли инфлацията?

Избери отговор!
Край