Седмичен не!хороскоп: 01.07 - 07.07

Jul 1, 2019     beasta     4738
Овен - Лъжете децата си, че точно месец след Деня на детето трябва да върнат всичките си подаръци от 1-ви юни, иначе легално можете да ги набиете с пръчка.

  Телец - Разбирате, че сте остарели с поне половин век, когато вместо на рок концерт с приятели, си пийвате бирата на спокойствие на терасата.  

  Близнаци - В понеделник тръгвате за уикенд море в Гърция, но някъде в неделя по обяд успявате да минете границата, а тогава трябва да директно да обърнете, за да не закъснеете за работа.   
  Рак - Намирате бездомно куче в добър вид и се опитвате да разберете къде живее, за да се преместите при него, щото това вашето в момента не е живот.

  Лъв - Чудите се дали да спестявате за висше образование на детето или да си купите блек ангъс бургери.

  Дева - Посрещате Джулай морнинг, събуждайки се с потекла лига и леко закъснели за работа, което е най-смисленото нещо, което сте правили на този ден от 8 години насам.

  Везни - Правите планове за започване на спорт, но не преди 2023-та година, защото горе-долу тогава ще сте събрали сили и мотивация за подобна лудост. 

  Скорпион - Ще се тревожите за бъдещето и това, че нямате никакви спестени пари, но ще се успокоите от факта, че с вашата заплата е хубаво, че поне сте живи. 
  Стрелец - Оглеждате пазарът на имоти и се чудите дали няма да е по-добре вместо апартамент да си купите нещо по-смислено, като голяма кутия сладолед или няколко кочана царевица.

  Козирог - Започвате нова работа в средата на лятото, надявайки се, че жегата и отпуските ще оправдаят тоталната ви неадекватност.

  Водолей - Напивате се до краен предел в опит да опишете вкусовите характеристики, както и прилики и разлики на средно големи патрончета мастика и узо.


Риби - На 4-ти юли празнувате независимостта си от джънк храни и американско влияние, но признавате, че пирожките и водката нямат много по-добър ефект върху вас.

Трябва ли в тая жега и анкета да ви пишем?

Избери отговор!
Край