Седмичен не!хороскоп: 01.06 - 07.06

Jun 1, 2020     beasta     3749
Овен - За деня на детето не си слагате ваша снимка от детските години във фейсбук, защото тогава сте били дебелички, а сега спортувате и сте свалили 300 грама.

  Телец - Нямате търпение да отворят все повече заведения, за да може досадните хора да се струпват там и да спрат да ви се бъркат в онлайн средите.

  Близнаци - Впечатлявате се как американците пращат хора в космоса, но не сте сигурни, че това е чак толкова впечатляващо, колкото това да преминеш безопасно през кръговото на Сточна гара.
  Рак - Въобще няма да ви пука, че пак ще има валежни дни, защото имате достатъчно интернет и храна, за да не ви интересува външния свят поне още месец-два.

  Лъв - Прекарвате седмица далеч от семейството си и започвате да си спомняте едно друго време, в което най-големият ви проблем беше дали ще може да си изпиете двулитровката, преди да се е разгазирала. 

  Дева - Учите се да произнасяте правилно буквата Л, но след стотици неуспешни опити, се отказвате и обмисляте дали да не се заселите в Перник, където биха ви набили, ако имахте това умение. 

  Везни - Пробвате се и вие да решите матурата по БЕЛ, но резултатът от нея ви кара да си мислите, че може би сте чужденец и нивото ви на познание по български е съвсем прилично.

  Скорпион - Превръщате се в един от онези изроди, които карат с 200 км/ч по магистралата с постоянно включен ляв мигач и това дори не е най-големият ви недостатък.
  Стрелец - Усещате, че или сте придобили стаден имунитет, или най-вероятно това са стомашни киселини.

  Козирог - Гледате Бързи и Яростни и си мислите, че тия лигльовци с лъскави коли не биха изкарали и 10 минути, ако трябва да карат по нашите пътища с тая скорост.

  Водолей - Великден мина отдавна, но това не може да ви спре да замесите пак козунаци, щото това тяло трябва да се поддържа, иначе ще ви се подиграват, че сте загубили форма.


Риби - Цялата ви душа жадува за някакво културно събитие, на което да присъствате, но ще трябва да се задоволите само с общо събрание на блока.

Светът свърши ли 2 месеца, без да работите?

Избери отговор!
Край