Не!Хороскоп: Какво ще правят зодиите, ако има втора вълна на вируса?

May 11, 2020     beasta     5406
Овен - Този път няма да давате грешни пари за маски, а ще си направите такива от използвано бельо, където най-вероятно виреят много по-опасни неща от коронавируса.

  Телец - Ще поемете сутрешните брифинги, в които ще се появявате по халат, голяма чаша с кафе и цигара, но ще ги правите колкото се може по-кратки, защото тоалетната ще ви зове настоятелно.

  Близнаци - Вие си имате тоалетна хартия за следващите 10-на пандемии, които ще възникнат, така че ще сте сравнително спокойни.
  Рак - Отново няма да си отидете на родното място, дори да няма КПП-та, защото не случайно сте си татуирали, че никой не може да ви върне на село.

  Лъв - Ще си направите предизвикателство дали този път ще качите повече или по-малко килограми от предния път, когато се издухте с едни 10 кила за няма и два месеца.

  Дева - Добрата новина е, че този път няма да ви се налага да ходите на работа и да рискувате заразяване, но лошата е, че въобще няма да имате работа и пари.

  Везни - Ще се прегърнете с половинката си и ще се разделите приятелски, защото сте наясно, че втори път толкова време заедно няма да може да изкарате.

  Скорпион - Този път няма да забременеете, щото нали толкова скоро не може пак, първо трябва да родите.
  Стрелец - Ще се опитате да яхнете вълната на недоволство и конспирация, като публикувате сигурни факти, че Бил Гейтс е измислил вируса.

  Козирог - Ще започнете частен бизнес с бързи тестове, които ще се базират на преглед на око, ако човекът ви изглежда болнав - болен е, ако не - може би не е.

  Водолей - Горе-долу тъкмо ще сте разбрали, че извънредното положение е отменено, въпреки че това се е случило преди 2-3 месеца.


Риби - Идеален момент да изгледате вторите половини на всички филми, които започнахте, но заспивахте малко след средата.

Ще има ли бис?

Избери отговор!
Край