Не!хороскоп: Какво правят зодиите, докато са затворени вкъщи

Apr 6, 2020     beasta     5861
Овен - Внезапно забременявате, раждате, изпращате детето на детска градина и то станало време да вдигат забраните за излизане.

  Телец - Правите си извънредни брифинги вкъщи, на които съобщавате какво ще има за закуска, за обяд, за вечеря и кой филм ще се гледа вечерта.

  Близнаци - Почти ще прочетете онези книги, които си купихте от последния панаир на книгата, но все отлагате, защото “нямате време”. 
  Рак - Колкото и да не ви се иска, най-накрая се запознавате със съседите си по балкон, които от 20 години живеят до вас и чак сега ви искат пакетче мая.

  Лъв - Ще ви се да играете компютърни игри с приятели в мрежа, но жена ви има други планове за вас, защото банята няма да се измие сама.

  Дева - Още малко ви остава и вече ще сте изгледали всички видеа за оригами в интернет, защото все някак трябва да оползотворите цялата тази тоалетна хартия.

  Везни - Започвате да четете Война и Мир, защото е дълга и ще може после да се правите на интересни пред приятелите ви, които вместо да четат, са гледали сериали. 

  Скорпион - Иска ви се и вие да излезете от тази криза с някакво ново умение, но всеки път щом потърсите в интернет с какво ново да се захванете, малко по-късно осъзнавате, че сте захванали за нещо старо и пак гледате порно.
  Стрелец - Сега, след като успешно замествате класната на децата, се чудите дали тя не може да поеме част от вашата работа и до сряда да е направила онзи отчет, за който ви мрънкат вече втора седмица.

  Козирог - Започвате да печете хляб, но ще ви е нужно грандиозно търпение, защото първите 100 пъти консистенцията му ще е по-близо до тухли четворки, отколкото до хранителен продукт.

  Водолей - Ако изкарате още 2-3 месеца затворени вкъщи, има малка вероятност отново да намерите семейната си половинка за симпатична, а не за противен борсук.


Риби - Уцелихте най-неподходящото време, в което да се събудите от зимен сън, сега хем сте бодри, хем сте гладни, хем не може навън и ще трябва да си ядете чехлите.

Как си празнувате рождените дни в състояние на изолация?

Избери отговор!
Край