Седмичен не!хороскоп: 29.02 - 06.03

Feb 29, 2016     zhelyo     4393
Следват почивни дни, щото много сте се преработили, нали. Айде, вижте какво ви чака, мързеливци:


Овен - Обаждат ви се да ви зачислят към армията, но като ви чуват нежното гласче, веднага размислят, псуват ви и затварят.


Телец - Ясно ви е, че най-доброто възпитателно средство е добре зашлевеният шамар, но сърце не ви дава да цапардосате наследството си.
Близнаци - В прилив на адреналин отивате с колата на околовръстното и започвате да свиркате на разни мутренски автомобили с надежда, че някои ще слезе и ще си хвърлите здрав бой.


Рак - Юпитер е в Сатурн, а вие 10-та година вече сте в Люлин и няма изгледи за промяна на положението ви.


Лъв - Негодувате срещу студеното време със статус във фейсбук, файдата от който е, че получавате 3 лайка по милост и 2 смеещи се иконки.


Дева - Опитвайки се да изгладите недоразуменията с шефа си, небрежно минавайки през лицето му с гореща ютия.


Везни - Ще похарчите последните си пари за лотарийни билети, а после ще се оправдаете, че не сте прости, ами просто сте се чувствали късметлии.
Скорпион - Наясно сте, че повечето улични кучета се хранят по-здравословно от вас, но това не ви спира да си поръчате още един бургер, веднъж се живее.


Стрелец - И вие се чувствате дискриминирани от оскарите тази година, понеже и вие сте мургав и не сте номиниран.


Козирог - Еми нищо няма да ви се случи, докато си седите у вас на дивана и блеете във фесйбук.


Водолей - Изненадвате се, че въобще не можете да скачате овчарски скок, въпреки че сте прекарали тийнейджърството си по пасищата с овцете и козите.


Риби - Не стига, че препивате с бира и ви се подува стомахът, ами ви се налага и да изядете 2-3 килограма с шоколад, за да не идат зян.
beasta

Коя зодия е високосието?

Избери отговор!
Край